Exapro, gerbiama naudotų pramoninių mašinų rinka, gali pasigirti įvairiu maisto perdirbimo pramonei būtinų viryklių asortimentu. Šios viryklės, skirtos įvairiems sektoriams nuo gėrimų gamybos iki konditerijos gaminių ir jau paruoštų valgių, žada nuoseklumą, saugumą ir efektyvumą. Be kitų, jas gamina pramonės gigantai, tokie kaip GEA, Krones ir JBT, šių mašinų kokybė ir naujovės yra neabejotini.

Pagrindinis pirkimo per Exapro pranašumas yra įperkamumas. Viryklės, kurių kainos svyruoja nuo 4 000–19 000 eurų, tiek mažoms įmonėms, tiek didesnėms įmonėms suteikia galimybę įsigyti aukščiausios klasės įrangą be didelės kainos. Tai ne tik sąnaudų efektyvumas; kalbama apie mašinų, kurios garantuoja vienodą gaminimą, energijos vartojimo efektyvumą, universalumą ir kt., įsigijimą.

Nesvarbu, ar keliaujate į konditerijos gaminių pasaulį, plečiate gėrimų gamybos įmonę ar gaminate specializuotus dietinius maisto produktus, „Exapro“ viryklių asortimentas, apibrėžiamas pagal jų talpą, šilumos šaltinį, valdymo sistemas ir kt., yra jūsų vartai. Pasinerkite į Exapro prekyvietę ir raskite viryklę, atitinkančią jūsų kulinarinius siekius ir biudžetą.

"Roboqbo Qbo15-4" viryklė kaip nauja! Mažos darbo valandos

Metai: 2021

Apimtis 15 L
Variklio galia 18.5 kW
Tipas Elektrinis



DC NORRIS 300L ir 500 L viryklė

Metai: 2014

Apimtis 500 L
Variklio galia 0.75 kW



Viryklė DIndar 1000 kg

Metai: 2014

Apimtis 1000 L
Tipas Elektrinis

Viryklė Cucimix CBTE130A_V1

Metai: 2022

Statybos ypatybės - AISI 304 virimo talpykla (dugno storis 12 mm, sienelių storis 3 mm). Konteineris su motorizuotu priekinės ašies pakreipimu - izoliuotas dvisluoksnis dangtis iš AISI 304, su ergonomiška rankena, subalansuota dujinėmis spyruoklėmis - savaime išsilaikantis rėmas iš AISI 304 (storis 30-40/10) - išorinės dangos iš švelniai satinuotos AISI 304 dangos (storis 12-15/10) - reguliuojamos AISI 304 nerūdijančiojo plieno …

BAYHA 500 LIT

Metai: 2006

Apimtis 500 L
Galia 33 kW
Tipas Dujos

ELECTROLUX XP900 6 degiklių dujinė viryklė

Metai: 2018

Apimtis 266 L
Variklio galia 12 kW
Tipas Dujos

Viryklė Tindo 400L

Metai: 2023

Apimtis 400 L
Galia 39.7 kW
Tipas Elektrinis

200 l kilnojamasis emulsiklis / maišytuvas.

Metai: 2024

Apimtis 240 L
Galia 18 kW
Dvigubas švarkas Taip




Viryklė Electrolux EBV300

Metai:

Apimtis 300 L
Dvigubas švarkas Taip
Tipas Elektrinis


Viryklė Getinge Kokgryta M4 - 100liter

Metai: 2015

Bandomasis važiavimas, gera būklė! Gamintojas Getinge Modelis Kokgryta M4 - 100 litrų Metai 2015 Būklė Naudotas

Stephan TC/HC 600

Metai: 1990

Apimtis 600 L
Galia 103 kW
Dvigubas švarkas Taip

Viryklė Berief 800 L

Metai: 1984

Apimtis 800 L
Variklio galia 3 kW
Tipas Elektrinis


Maisto perdirbimo mašinų kategorijos viryklės įmonėje „Exapro“

Kai žengiate į maisto perdirbimo pramonės sritį, patikimų ir efektyvių mašinų svarbos negalima pervertinti. Visų pirma viryklės yra daugelio procesų pagrindinė dalis, užtikrinanti, kad maisto produktai būtų paruošti pagal aukščiausius standartus, kartu optimizuojant saugą ir kokybę. „Exapro“ pripažįsta, kad šios mašinos atlieka pagrindinį vaidmenį, ir didžiuojamės galėdami pristatyti daugybę aukščiausios klasės viryklių savo kategorijoje „Maisto perdirbimo mašinos“.

Tačiau kas tiksliai yra šios viryklės ir kodėl profesionalai turėtų apsvarstyti galimybę ištirti mūsų asortimentą?

Maisto perdirbimo sektoriuje viryklės naudojamos termiškai apdoroti įvairius maisto produktus. Nuo pasterizavimo iki troškinimo, troškinimo iki virimo – šios mašinos atlieka daugybę užduočių, būtinų saugiai ir skaniai paruošti maisto produktus. Nesvarbu, ar gaminate sriubas, padažus, gatavus patiekalus ar daugybę gurmaniškų delikatesų, aukštos kokybės viryklė užtikrina pastovius rezultatus ir aukščiausią našumą.

Profesionalams, ketinantiems prekiauti naudotų mašinų rinkoje, Exapro pateikia patrauklų pasiūlymą. Mes siūlome platformą, kuri sklandžiai integruoja tiek pirkėjus, tiek pardavėjus, užtikrindama sklandų sandorio procesą visiems dalyvaujantiems. Tie, kurie ieško viryklės, ras platų pasirinkimą, kurių kiekvieno kokybė ir našumas patikrintas. Tuo tarpu pardavėjai gali pasitikėti didžiuliu „Exapro“ tinklu ir žiniomis, kad jų įranga būtų matoma reikiamai auditorijai.

Vienas iš reikšmingų Exapro pranašumų yra galimybė pasiekti aukščiausios kokybės mašinas be didelės visiškai naujos įrangos kainos. „Exapro“ maisto perdirbimo mašinų kategorijoje pristatomos viryklės kainuoja nuo 4 000 iki 19 000 eurų.

Šis diapazonas yra ne tik piniginės vertės rodiklis, bet ir mūsų gaminamų mašinų įvairovės, galimybių ir universalumo įrodymas.  Nuolat besivystančioje maisto pramonėje, kur maržos gali būti nedidelės, tai suteikia neįkainojamą pranašumą. Tai ne tik yra ekonomiškas būdas atnaujinti ar išplėsti veiklą, bet ir suteikia įmonėms lankstumo prisitaikyti prie kintančių rinkos poreikių.

Ir atvirkščiai, tiems, kurie nori parduoti, „Exapro“ suteikia patikimą prekyvietę, kuri yra toli už vietinių sienų. Visame pasaulyje pardavėjai gali prisijungti prie daugybės potencialių pirkėjų ir užtikrinti, kad jų įranga ras naujus namus, kur bus tinkamai panaudota.

Exapro maisto perdirbimo mašinų kategorijos viryklės nėra tik mašinos – jie yra gyvybiškai svarbūs sudėtingų maisto pramonės mechanizmų sraigtai. Pasirinkę pirkti ar parduoti per „Exapro“, profesionalai priima protingą, į ateitį orientuotą sprendimą, kuris užtikrina kokybę, patikimumą ir kainos ir kokybės santykį. Pasinerkite į mūsų kolekciją šiandien ir atraskite laukiantį potencialą.

 

Pagrindiniai viryklių privalumai

Viryklės, ypač maisto perdirbimo pramonėje, yra nepakeičiamos priemonės. Jie siūlo daugybę privalumų, kurie ne tik supaprastina gaminimo procesą, bet ir užtikrina nuoseklumą, kokybę ir saugumą. Pažvelkime į pagrindinius viryklių naudojimo pranašumus:

Nuoseklus gaminimas: viryklės sukurtos užtikrinti vienodą gaminimo procesą ir užtikrinti, kad maistas būtų tolygiai įkaitintas ir paruoštas. Šis vienodumas reiškia vienodą skonį, tekstūrą ir kokybę visose partijose.

Laiko efektyvumas: pramoninės viryklės, ypač didelio masto maisto perdirbimo atveju, gali vienu metu apdoroti didelius produktų kiekius, todėl gerokai sutrumpėja laikas, kurio prireiktų apdoroti šiuos kiekius tradiciniais metodais.</p >

Saugumas: šiuolaikinėse viryklėse yra funkcijų, kurios apsaugo nuo perkaitimo, nudegimo ar kitų pavojų. Jie taip pat užtikrina, kad maistas būtų paruoštas saugioje temperatūroje, taip pašalinant kenksmingus patogenus ir sumažinant per maistą plintančių ligų riziką.

Universalumas: viryklės gali apdoroti įvairius maisto produktus – nuo ​​skysčių, pvz., sriubų ir padažų, iki pusiau kietų ir stambesnių gaminių. Kai kuriuose pažangiuose modeliuose netgi yra kelios funkcijos, pvz., garinimas, virimas ir kepimas.

Energijos vartojimo efektyvumas: daugelis šiuolaikinių viryklių sukurtos taip, kad būtų efektyvios energijos, sunaudojama mažiau energijos nei naudojant tradicinius metodus ir gaunama daugiau produktų. Tai ne tik sumažina išlaidas, bet ir tausoja aplinką.

Erdvės išnaudojimas: pramoninės viryklės sukurtos taip, kad maksimaliai padidintų galią ir sumažintų pėdsaką. Šis efektyvus erdvės panaudojimas ypač svarbus patalpose, kuriose grindų plotas yra aukščiausios klasės.

Automatizuotos funkcijos: daugelyje šiuolaikinių viryklių yra automatizavimo funkcijos. Tai gali apimti iš anksto nustatytus gaminimo ciklus, temperatūros valdiklius ir net savaiminio išsivalymo funkcijas. Tokios funkcijos sumažina rankinį įsikišimą, užtikrindamos supaprastintą ir be klaidų procesą.

Kokybės išlaikymas: pažangios viryklės puikiai išsaugo maistinę maisto kokybę. Juos galima sukalibruoti, kad būtų užtikrinta, jog, kol maistas yra kruopščiai iškeptas, jame išliktų esminės maistinės medžiagos ir skonis.

Mastelio keitimas: įmonėms, kurios planuoja plėstis, pramoninės viryklės gali patenkinti augančius gamybos poreikius. Galimi įvairūs dydžiai ir pajėgumai, užtikrinantys, kad verslui augant, jos technika gali žengti koja kojon.

Maisto perdirbimo pramonės viryklės yra daug daugiau nei paprasta šildymo įranga. Jie yra labai svarbūs siekiant išlaikyti kokybę, užtikrinti saugumą ir veiklos efektyvumą. Todėl investicija į gerą viryklę reiškia ne tik maisto ruošimą, bet ir viso gamybos proceso tobulinimą.

 

Pagrindiniai viryklių mašinos parametrai

Svarstant pirkti ar parduoti virykles, ypač tokioje rinkoje kaip „Exapro“, labai svarbu gerai išmanyti mašinos parametrus. Šie parametrai lemia viryklės galimybes, efektyvumą ir tinkamumą konkretiems procesams ir poreikiams. Štai pagrindiniai mašinos parametrai, į kuriuos reikia atsižvelgti:

Talpa: tai nurodo tūrį, kurį gali atlaikyti viryklė. Paprastai jis matuojamas litrais arba kilogramais ir nustato partijos dydį, kurį viryklė gali apdoroti vienu metu.

Temperatūros diapazonas: skirtingiems maisto produktams reikia skirtingos kepimo temperatūros. Įsitikinkite, kad viryklė gali pasiekti ir palaikyti reikiamą temperatūros diapazoną, atitinkantį jūsų apdorojimo poreikius.

Slėgio diapazonas (slėginiams viryklėms): kai kurios viryklės veikia esant slėgiui, kad pagreitintų gaminimo procesą. Slėgio diapazonas rodo slėgio diapazoną, kuriuo mašina gali saugiai dirbti.

Medžiagos konstrukcija: nerūdijantis plienas yra įprasta medžiaga dėl savo atsparumo korozijai ir lengvo valymo. Tačiau gali būti naudojamos kitos medžiagos, atsižvelgiant į viryklės dizainą ir numatomą paskirtį.

Šilumos šaltinis: nesvarbu, ar tai elektra, dujos, garas ar kitas energijos šaltinis, turėsite užtikrinti suderinamumą su savo įrenginio infrastruktūra.

Maišymo arba maišymo galimybės: kai kuriose viryklėse yra įmontuoti maišytuvai arba maišytuvai, kurie yra labai svarbūs gaminiams, kuriuos reikia nuolat maišyti, kad jie nenusėstų ar nesudegtų.

Svarko tipas: daugelis pramoninių viryklių turi „striukė“ – išorinį apvalkalą, užpildytą kaitinimo (arba aušinimo) terpe. Yra įvairių tipų, pvz., garų apvalkalai arba alyvos apvalkalai, kurių kiekvienas turi savo privalumų.

Valdymo sistema: pažiūrėkite, kaip valdoma viryklė. Ar tai rankinis, pusiau automatinis ar visiškai automatinis? Šiuolaikinės viryklės gali turėti programuojamus loginius valdiklius (PLC), užtikrinančius tikslumą ir nuoseklumą.

Saugos funkcijos: viršslėgio mažinimas, temperatūros išjungimai ir blokavimo mechanizmai – tai tik keletas saugos funkcijų, į kurias reikia atkreipti dėmesį.

Valomumas: maisto perdirbimo įrangą labai svarbu lengvai ir kruopščiai valyti. Patikrinkite, ar nėra tokių funkcijų, kaip CIP (švarus vietoje) sistemos arba lengvai nuimami komponentai.

Matmenys ir plotas: ypač patalpose, kuriose erdvė ribota, labai svarbu žinoti fizinius viryklės matmenis ir vietą, kurią ji užims.

Energijos suvartojimas: supratimas, kiek energijos sunaudoja viryklė, gali padėti suprasti veiklos sąnaudas.

Išvestis / našumas: kiek produkto gali apdoroti mašina per tam tikrą laikotarpį? Tai gali būti labai svarbu siekiant gamybos tikslų.

Prekiaujant Exapro, išsami informacija apie šiuos parametrus užtikrina skaidrumą ir padeda priimti pagrįstus sprendimus. Nesvarbu, ar perkate, ar parduodate, šių pagrindinių parametrų supratimas yra labai svarbus siekiant užtikrinti, kad mašina atitiktų reikalavimus ir pasiūlytų naudą.

 

Virelių naudojimo sritis

Gėrimų gamyba: viryklės gėrimų pramonėje naudojamos tokiems procesams kaip sulčių, pieno ir kitų gėrimų pasterizavimas, siekiant užtikrinti, kad jie būtų saugūs vartoti ir jų galiojimo laikas būtų ilgesnis.</p >

Paruošti patiekalai: viryklės atlieka pagrindinį vaidmenį ruošiant gatavų patiekalų komponentus, užtikrindamos, kad jie būtų gerai iškepti ir saugūs vartoti, kai juos pašildys galutinis vartotojas. .

Konditerijos gaminiai: nuo šokolado lydymo iki sirupų ruošimo, viryklės yra būtinos konditerijos pramonėje.

Pieno perdirbimas: viryklės naudojamos atliekant tokius procesus kaip pasterizavimas ir gaminant tokius produktus kaip jogurtas, sūris ir kiti pieno delikatesai.

Kepykla ir konditerijos gaminiai: viryklės gali būti naudojamos įdarams, padažams ruošti ar net tam tikriems su kepimu susijusiems procesams.

Mėsos ir paukštienos perdirbimas: nuo dešrų gaminimo iki mėsos patiekalų ruošimo, viryklės užtikrina, kad mėsos ir paukštienos produktai pasiektų saugią temperatūrą, kad būtų pašalinti patogenai.

Žuvies ir jūros gėrybių apdorojimas: viryklėmis galima ruošti įvairius jūros gėrybių produktus, užtikrinant, kad jie būtų gerai iškepti ir saugūs vartoti.

Daržovių ir vaisių perdirbimas: nuo uogienių, drebučių ir konservų gaminimo iki konservuotų vaisių ir daržovių ruošimo, viryklės yra nepakeičiamos.

Padažų ir pagardų gamyba: viryklės padeda ruošti įvairius padažus ir pagardus, užtikrindamos vienodą skonį ir kokybę.

Farmacija ir kosmetika: nors šios pramonės šakos tradiciškai nėra susijusios su viryklėmis, kartais jas naudoja konkretiems šildymo procesams.

Specializuotas dietinis maistas: nuo kūdikių maisto gamybos iki patiekalų medicininiais tikslais, viryklės atlieka svarbų vaidmenį užtikrinant, kad šie specializuoti maisto produktai būtų ruošiami itin atsargiai ir saugiai.

Sąrašuose arba ieškant viryklės Exapro, paryškindami arba žinodami apie jos naudojimo sritį, užtikrinama, kad įranga atitinka konkrečius pramonės reikalavimus.  Perkant ir parduodant tokiose platformose kaip „Exapro“, naudojimo srities supratimas leidžia suprasti, kuriems sektoriams ar pramonės šakoms viryklės geriausiai tinka ir kokiems procesams jos skirtos.

 

Pirmieji viryklių gamintojai

„Exapro“, kaip naudotų pramoninių mašinų platforma, dažnai pateikia įvairių žinomų gamintojų įrangą. Kalbant apie virykles maisto perdirbimo pramonėje, į galvą ateina keli gerbiamų prekių ženklai. Štai keletas gamintojų, kurių produktais galite susidurti naudodami „Exapro“ ar panašias platformas:

GEA: pasaulinė technologijų įmonė, žinoma dėl novatoriškų maisto perdirbimo sprendimų, GEA siūlo įvairias perdirbimo mašinas, įskaitant virykles.

Krones: nors pirmiausia žinoma dėl savo išpilstymo ir pakavimo mašinų, Krones taip pat gamina maisto perdirbimo įrangą, įskaitant maisto ruošimo sprendimus.

JBT („John Bean Technologies“): jie siūlo daugybę maisto perdirbimo mašinų, o jų viryklės yra gana paklausios pramonėje.

Gandrų maistas ir amp; Pieno sistemos: specializuojasi pieno ir maisto perdirbimo srityje, „Stork“ siūlo maisto ruošimo ir pasterizavimo įrangą.

Alfa Laval: žinomas dėl plataus mašinų asortimento maisto ir gėrimų, pieno ir kitose pramonės šakose, Alfa Laval siūlo virykles kaip savo plataus asortimento dalį.

Lyco gamyba: novatoriško dizaino lyderė Lyco siūlo virykles, kurios ypač žinomos dėl savo efektyvumo ir kokybės.

CFS (patogaus maisto sistemos): nors dabar tai yra GEA dalis, CFS prekės ženklo įrangos, įskaitant virykles, vis dar galima rasti naudotų prekių rinkoje.

Handtmann: gerai žinomas mėsos perdirbimo sektoriaus pavadinimas, Handtmann taip pat gamina įvairioms reikmėms tinkamą maisto ruošimo įrangą.

FMT: daugiausia dėmesio skiriant maisto perdirbimo technologijoms, FMT siūlo įvairias mašinas, įskaitant pramonines virykles, įvairiems poreikiams.

Electrolux Professional: be gerai žinomų vietinių gaminių, Electrolux taip pat gamina profesionalią maisto perdirbimo įrangą, įskaitant virykles.

Cleveland Range, LLC: žinomas dėl gaminimo garuose įrangos, Cleveland Range yra prekės ženklas, dažnai naudojamas komercinėje ir pramoninėje aplinkoje.

Atminkite, kad perkant įrangą iš konkretaus gamintojo platformoje, pvz., „Exapro“, labai svarbu patikrinti mašinos būklę, techninės priežiūros istoriją ir bet kokią kitą svarbią informaciją. Prekės ženklai gali suteikti supratimo apie patikimumą ir kokybę, tačiau svarbiausia yra atskiros mašinos būklė, ypač dirbant su naudota įranga.