Ciabatta linija iš VIÑAS prekės ženklo

Metai: 2007

Talpa 300 u/h
Tešlos svoris maks. 1000 g
Tešlos svoris min. 30 g

PABIALPA 8820718

Metai: 2018

Duonos, pavyzdžiui, batonų, fleitų, ritinėlių, gamybos linija su tešlos gabalėlių atrama ir siūbavimu. Užstatas 800x600 tinkleliu

MECATHERM BLOC RT 2 Karštas pasiūlymas

Metai: 2011

Talpa 2500 u/h
Tešlos svoris maks. 400 g
Tešlos svoris min. 100 g






Rondo Laminazione Karštas pasiūlymas

Metai: 2000

Rondo Laminazione tešlos lakštų linija Nerūdijančio plieno, bendras ilgis 7000 mm, šią liniją sudaro tiekimo sekcija – kelių ritinėlių palydovinė galvutė, kryžminė kaiščio galvutė ir kalibratorius, gaminantis sluoksniuotą tešlą iš blokelių / ruošinių iki galutinio 600 mm pločio ir 2-3 mm storio, komplektuojama su elektros brėžiniais ir žinynais.

Pilna duonos gamybos linija POLIN VBS-CB 300/4 SX 6080 GHIGL.

Metai: 2010

Modulinė linija, leidžianti gaminti bet kokios rūšies duoną su automatiniais sprendimais, pritaikytais mažoms ir vidutinėms laboratorijoms. Galimi formatai: Nakvynė 1 kryptimi Demi bagetė 2 būdai 3 krypčių dešrainis 4 krypčių prancūziški batai Demi prancūzų 5 būdas 6 krypčių mini dešrainis Mignon 7 būdai

DIVERSE -

Metai: 2005

batonų gamybai 2005 metai labai geros būklės susidedantis iš: * Kėlimo diržas tešlai * LIPPELT bunkeris tešlai, modelis: Star * presas, nerūdijančio plieno volai * LIPPELT / CANOL tešlos skardinė, modelis: RN2/560 * CANOL konvejerio juosta, modelis: MCI690L * LIPPELT / CANOL tešlos skardinė, modelis: CAL700 * Rapsų pjaustytuvas ir giljotina, modelis: MCI650L * CANOL ilgo formavimo mašina, modelis: MMCI …

VMI + Mecatherm MA EH-CR + Tradivider Karštas pasiūlymas

Metai: 2014

Talpa 2500 u/h
Tešlos svoris maks. 1000 g
Tešlos svoris min. 200 g


SoloBkaer BPL280

Metai: 2023

Daugiafunkcinė PASTRY LINE BPL 280 skirta be vargo gaminti didelius kiekius įvairios duonos ir pyragaičių, įdarytų arba neįdarytų iš mielinės ar sluoksniuotos tešlos ir pan. Linijos universalumas leidžia gaminti platų gaminių asortimentą be didelių modulinės linijos sudėties pakeitimų. Pavyzdžiui: bandelės, sūrio pyragaičiai, mėsainių bandelės, sluoksniuotos tešlos, dešrainių bandelės, įdarytas vyniotinis, prancūziška duona, spurgos, kruasanai, įdaryti raguoliai, mini suktinukai ir kt. …

Konig Buns and Rolls

Metai: 2003

15000 u/h
140 g
30 g


Acero inoxidable IDETC

Metai: 2019

Visa duonos gamybos linija iš nerūdijančio plieno IDETC Už naują pradžią ir gerą darbą 2019 metai

KONIG Classic Rex

Metai: 2007

5000 u/h
120 g
40 g