Exapro siūlome platų naudotų pramoninių plaktuvų, maišytuvų ir trintuvų asortimentą, tenkinančių įvairius maisto perdirbimo pramonės poreikius. Plaktuvai, būtini norint pasiekti mišinių nuoseklumą, yra ypač svarbūs kepimo ir pieno pramonėje. Maišytuvai, pramonės darbiniai arkliukai, naudojami visur, pradedant kepimu ir baigiant gėrimų gamyba, užtikrinant didesnį našumą ir kokybės kontrolę. Stiklinės, dažniausiai naudojamos mėsos perdirbimui, pagerina marinavimą, padidina galiojimo laiką ir padidina gamybos efektyvumą.
Mūsų mašinos, kurių kaina yra nuo 8 000 iki 25 000 eurų, yra tiekiamos iš pirmaujančių gamintojų, tokių kaip Hobart, KitchenAid, Bosch, Hollymatic, Mainca ir Rühle, todėl siūlome kokybę ir patikimumą. Pagrindiniai parametrai, į kuriuos reikia atsižvelgti perkant, yra talpa, galia, greičio nustatymai, tipas ir konkrečios funkcijos.
Naudodamiesi mūsų pasirinkimu, įmonės gali pasiekti pastovią kokybę, padidinti gamybos efektyvumą ir patenkinti įvairius maisto perdirbimo poreikius už nedidelę naujos įrangos kainos dalį. Investuokite į mūsų ekonomiškas, didelio našumo naudotas mašinas, kad pakeistumėte savo maisto perdirbimo veiklą.
Rodoma 1 – 20 iš 310
Metai: 1991
Talpa | 150 L |
---|---|
Tanko medžiaga | Stainless steel |
Tipas | Planetinis maišytuvas |
Bako skersmuo | 600 mm |
---|---|
rpm | 250 rpm |
Metai: 1998
Talpa | 1500 L |
---|---|
Tipas | Universalus maišytuvas |
Tanko medžiaga |
---|
Metai: 1991
Talpa | 150 L |
---|---|
Tanko medžiaga | Stainless steel |
Tipas | Planetinis maišytuvas |
Bako skersmuo | 600 mm |
---|---|
rpm | 250 rpm |
Metai: 1991
Talpa | 150 L |
---|---|
Tanko medžiaga | Stainless steel |
Tipas | Planetinis maišytuvas |
Bako skersmuo | 600 mm |
---|---|
rpm | 250 rpm |
Metai: 2010
Talpa | 100 L |
---|---|
rpm | 475 rpm |
Tanko medžiaga | inox |
---|---|
Tipas | Planetinis maišytuvas |
Maisto perdirbimo pramonei nėra svetimas svarbus mechanizmų vaidmuo siekiant efektyvumo ir nuoseklumo. Tačiau, kai reikia padaryti teisingą pasirinkimą, tai gali būti galvosūkis. Čia, Exapro, žinome naudotų pramoninių mašinų ypatybes ir esame pasiruošę padėti išsirinkti tinkamus įrankius jūsų įmonei. Šiandien atidžiau pažvelgsime į tris pagrindines maisto perdirbimo pramonės mašinas: plaktuvus, maišytuvus ir trintuvus.
Plakėjai
Plaktuvai atlieka svarbų vaidmenį daugelyje maisto perdirbimo programų, ypač kepimo ir konditerijos pramonėje. Ar tai būtų pyragų mišiniai, ar sausainių tešla, plakiklio vaidmuo yra sujungti ingredientus ir juos vėdinti, kad galutinis produktas būtų purus, vientisas.
Gerai prižiūrėtas, naudotas pramoninis plaktuvas gali pasitarnauti taip pat gerai, kaip ir visiškai naujas. Tai ekonomiškas sprendimas pradedantiesiems ir mažoms įmonėms, kurios nori kontroliuoti išlaidas ir išlaikyti aukštos kokybės produkciją.
Maišytuvai
Mišeriai neabejotinai yra viena iš labiausiai naudojamų mašinų maisto pramonėje. Nuo tešlos minkymo duonai ar makaronams iki padažų ir padažų ingredientų derinimo – jų vaidmuo yra nepakeičiamas. Jie yra įvairių tipų, įskaitant irklinius, juostinius ir planetinius maišytuvus, kurių kiekvienas sukurtas konkrečioms reikmėms.
Pasirinkę naudotą „Exapro“ maišytuvą, jūs gaunate įrangą, kurios kokybė ir našumas buvo patikrintos. Jūs ne tik sutaupote pradinių išlaidų, bet ir užtikrinate, kad turite patikimą įrenginį, kuris kiekvieną kartą gali duoti puikių rezultatų.
Stiklinės
Stiklinės gali būti ne taip gerai žinomos kaip maišytuvai ar plaktuvai, bet jie būtini mėsos perdirbimui. Stiklinės padeda marinuoti mėsą, jas įmasažuoja ir sumaišo su prieskoniais ir padažais. Šis procesas pagerina skonio įsisavinimą, minkština mėsą ir galiausiai pagerina produkto kokybę bei galiojimo laiką.
Mūsų naudojami pramoniniai būgniniai indai yra kruopščiai atrinkti, siekiant užtikrinti, kad jie būtų geriausios būklės ir pasiruošę padėti jums sukurti geriausią įmanomą produktą. Jie siūlo nebrangų būdą įmonėms supaprastinti savo veiklą neprarandant kokybės.
Kodėl verta rinktis „Exapro“?
Mūsų „Exapro“ misija – kad naudotų pramoninių mašinų paieška ir pirkimas būtų lengvas procesas. Visa mūsų technika yra kruopščiai patikrinta, siekiant užtikrinti, kad ji atitiktų mūsų aukštus kokybės ir funkcionalumo standartus. Iš mūsų pirkdami naudotas mašinas reiškia, kad žengiate žingsnį tvarios verslo praktikos link, suteikdami šioms mašinoms antrą gyvenimą.
Esame įsipareigoję pasiūlyti jums aukščiausios klasės naudotas mašinas, kurios užtikrina efektyvumą ir ilgaamžiškumą, nereikalaujant didelių investicijų. Mūsų naudojamų plaktuvų, maišytuvų ir būgnų pasirinkimas yra konkurencingos kainos, todėl jūsų pinigai yra naudingi. Mūsų plaktuvų, maišytuvų ir būgnų kolekcija puikiai tinka biudžetui nuo 8 000 iki 25 000 eurų, siūlanti puikų kokybės ir vertės derinį jūsų investicijoms.
Taigi, nesvarbu, ar dirbate kepimo, bendros maisto gamybos ar mėsos perdirbimo pramonėje, apsvarstykite galimybę investuoti į aukštos kokybės naudotus „Exapro“ plaktuvus, maišytuvus ir trintuvus. Galėsite padidinti efektyvumą, sumažinti atliekų kiekį, sutaupyti pinigų ir galiausiai pasiekti nuolat aukštos kokybės maisto perdirbimo rezultatus. Mūsų komanda visada pasiruošusi suteikti ekspertų patarimus, kad padėtų jums pasirinkti mašiną, kuri geriausiai atitinka jūsų eksploatacinius reikalavimus ir biudžetą. Esame čia, kad padėtume jums rasti tobulą mašinų sprendimą jūsų verslo poreikiams.
Investavimas į plaktuvus, maišytuvus ir trintuvus gali pakeisti jūsų maisto perdirbimo veiklą. Panagrinėkime kai kuriuos privalumus, kuriuos gali pasiūlyti kiekviena iš šių įrangos tipų:
Plakėjai
Konsistencija: plakikliai užtikrina, kad ingredientai susimaišytų iki vientisos tekstūros, kuri yra labai svarbi daugelio maisto produktų kokybei ir skoniui, ypač kepant ir konditerijos gaminiai.
Efektyvumas: plakiklio naudojimas žymiai pagreitina procesą, palyginti su maišymu rankiniu būdu, sutaupo brangaus laiko ir leidžia padidinti gamybos apimtis.
Universalumas: plakikliai gali tvarkyti daugybę ingredientų ir mišinių, nuo grietinėlės plakimo iki tirštos tešlos maišymo, todėl jie gali būti universalūs bet kurios virtuvės priedai.
Maišytuvai
Padidintas našumas: maišytuvai gali tvarkyti didelius ingredientų kiekius, taip pagreitindami gamybą ir padidindami jūsų veiklos efektyvumą.
Universalumas: kaip ir plaktuvai, taip ir maišytuvai būna įvairių tipų (juostos, mentelės, planetiniai ir kt.), kad patenkintų įvairius maišymo poreikius, pvz., tešlos minkymas arba skysčių maišymas.
Kokybės kontrolė: maišytuvas užtikrina kruopštų ingredientų sumaišymą ir tolygų komponentų pasiskirstymą visame gaminyje, o tai labai svarbu norint išlaikyti kokybę ir skonį. .
Stiklinės
Patobulintas marinavimas: būgniniai pagerina marinavimo procesą masažuodami ir plakdami mėsą su marinatais. Dėl to skonis geriau įsisavinamas ir produktas yra švelnesnis.
Pailgintas galiojimo laikas: vartymo procesas gali padėti pailginti produkto galiojimo laiką, nes užtikrina kruopštų ir tolygų konservantų pasiskirstymą.</p >
Efektyvi gamyba: stiklinės leidžia vienu metu apdoroti dideles mėsos partijas, todėl žymiai padidėja gamybos efektyvumas ir sumažėja darbo sąnaudos.
Šios mašinos padeda išlaikyti pastovią kokybę, didina gamybos efektyvumą ir siūlo universalumą, kad patenkintų įvairius maisto perdirbimo poreikius. Investuodamos į naudotas pramonines mašinas, tokias kaip plaktuvai, maišytuvai ir trintuvai, įmonės gali pasinaudoti šia nauda už nedidelę kainą. Tai veiksmingas būdas pagerinti savo veiklą valdant išlaidas.
Konkretūs plaktuvų, maišytuvų ir plaktuvų parametrai gali labai skirtis, atsižvelgiant į konkretų modelį ir gamintoją. Tačiau yra keletas bendrų pagrindinių parametrų, į kuriuos turėtumėte atsižvelgti vertindami šių tipų maisto perdirbimo mašinas:
Plakėjai
Talpa: nurodo maksimalų mišinio tūrį, kurį plakiklis gali apdoroti. Talpa gali labai skirtis priklausomai nuo modelio – nuo mažų partijų iki didelių pramoninių kiekių.
Galingumas: variklio galia gali lemti plaktuvo efektyvumą tvarkant sunkesnius mišinius ir turėti įtakos bendram jo veikimui.
Greičio nustatymai: keli greičio nustatymai suteikia daugiau universalumo, todėl plaktuvas gali apdoroti įvairesnius mišinius ir ingredientus.
Priedai: įvairūs plaktuvų priedai (plaktuvai, mentelės, tešlos kabliukai ir kt.) gali atlikti įvairias užduotis, o tai pagerina mašinos funkcionalumą.
Maišytuvai
Talpa: kaip ir plaktuvuose, maišytuvo talpa lemia ingredientų, kuriuos jis gali apdoroti vienu metu, tūrį.
Galingumas: maišytuvo variklio stiprumas gali nustatyti tešlos ar mišinio kietumą, kurį jis gali atlaikyti.
Makšytuvo tipas: nesvarbu, ar tai juostelinis, mentinis ar planetinis maišytuvas, kiekvienas tipas turi tam tikrą pritaikymą ir skirtingai paveiks galutinį produktą.< /p>
Greičio nustatymai: keli greičio nustatymai gali suteikti daugiau valdymo ir pritaikymo maišymo procese.
Stiklinės
Talpa: puodelio talpa lemia mėsos kiekį, kurį jis gali marinuoti vienu metu. Tai dažnai matuojama kilogramais arba svarais.
Galingumas: puodelio galia yra svarbi siekiant užtikrinti, kad jis galėtų efektyviai apversti ir maišyti didelius mėsos kiekius.
Vakuuminis gebėjimas: kai kuriuose stikliniuose gali susidaryti vakuumas, kuris gali pagerinti marinavimo procesą, leisdamas marinatui giliau prasiskverbti į mėsą.</p >
Sukimosi greitis: sukimosi greitis gali turėti įtakos tai, kaip kruopščiai mėsa bus plakama ir marinuojama. Kai kuriuose modeliuose galima reguliuoti greitį pagal skirtingus reikalavimus.
Atminkite, kad renkantis mašinas turėtų būti vadovaujamasi specifiniais jūsų veiklos poreikiais. Renkantis savo verslui tinkamą plaktuvą, maišytuvą ar trintuvą svarbu atsižvelgti į apdorojamo maisto tipą, gamybos apimtį, turimą erdvę ir biudžetą.
Plaktuvai, maišytuvai ir plaktuvai yra universali įranga, naudojama įvairiose maisto pramonės šakose. Kiekviena iš šių mašinų atlieka unikalų vaidmenį ir dažnai yra specialiai pritaikyta tam tikroms maisto perdirbimo rūšims. Paimkime atidžiau pažvelkite į kiekvieno įrenginio programas:
Plakėjai
Plaktuvai dažniausiai naudojami pramonės šakose, kuriose reikia maišyti ingredientus į vientisą mišinį. Pagrindinės jų naudojimo sritys:
Kepimo pramonė: plaktuvai naudojami pyragų, duonos, pyragaičių ir kitų kepinių ingredientams maišyti, kad būtų užtikrinta vienoda tekstūra.
Konditerijos pramonė: jie taip pat plačiai naudojami gaminant šokoladus, saldainius ir kitus saldumynus.
Pieno pramonė: plaktuvai gali būti naudojami gaminant plaktą grietinėlę, sviestą ir kitus pieno produktus.
Maišytuvai
Mišeriai yra maisto pramonės arkliai, naudojami beveik visur, kur reikia maišyti ingredientus. Kai kurios pagrindinės naudojimo sritys yra šios:
Kepimo pramonė: maišytuvai naudojami tešlai minkyti duonai ir pyragaičiams, maišyti pyragų ingredientus ir maišyti mišinius kitiems kepiniams.</p >
Gėrimų pramonė: maišytuvai naudojami skirtingiems komponentams sumaišyti į vientisą gėrimą, pvz., gaminant sultis, gaiviuosius gėrimus ir alkoholinius gėrimus.
Padažų gamyba: maišytuvai naudojami įvairiems ingredientams sumaišyti į vienalytį padažą ar užpilą.
Mėsos pramonė: maišytuvai naudojami prieskoniams ir kitiems ingredientams derinti su malta mėsa gaminant tokius produktus kaip dešros ir kotletai.
Stiklinės
Stiklinės turi konkretesnę paskirtį, pirmiausia naudojamos mėsos pramonėje. Pagrindinės naudojimo sritys:
Mėsos apdorojimas: būgniniai naudojami mėsos gaminiams marinuoti, užtikrinant tolygų prieskonių, marinatų ir konservantų pasiskirstymą. Taip gaunamas skoningesnis ir švelnesnis galutinis produktas.
Paukštienos pramonė: kaip ir mėsos pramonėje, būgniniai indai naudojami paukštienos gaminiams marinuoti.
Jūros gėrybių apdorojimas: stiklines taip pat galima naudoti jūros gėrybių produktams marinuoti arba užpilti sūrymu.
Kiekviena iš šių mašinų, nors ir plačiai naudojama maisto pramonėje, taip pat gali būti pritaikyta ne maisto pramonėje, pvz., farmacijos ir kosmetikos pramonėje, panašiais maišymo ir maišymo tikslais.
Rinkoje yra daug žinomų gamintojų, gaminančių aukštos kokybės plaktuvus, maišytuvus ir trintuvus. Šie gamintojai įsitvirtino pramonėje dėl ilgametės patikimos veiklos, ilgaamžiškumo ir naujovių. Štai keli pavyzdžiai:
Hobartas: žinomas dėl savo virtuvės prietaisų, Hobartas siūlo daugybę pramoninių plaktuvų.
KitchenAid: nors ir žinomas dėl buitinės technikos, KitchenAid taip pat gamina komercinės klasės plaktuvus.
Robotų kupė: ši įmonė specializuojasi įvairiose maisto ruošimo įrangos, įskaitant plaktuvus, asortimente.
Bosch: Bosch siūlo įvairius maišytuvus, tinkančius komercinei maisto gamybai.
Hollymatic: „Hollymatic“, kurios specializacija yra mėsos perdirbimo įranga, siūlo įvairius stiklainius.
Mainka: Mainca yra dar vienas gerai gerbiamas pavadinimas mėsos perdirbimo pramonėje ir siūlo įvairius puodelius.
Rühle: žinoma dėl kokybės ir patikimumo, Rühle siūlo skirtingos talpos stiklines įvairiems poreikiams.
Tai tik keli pavyzdžiai. Pasaulyje yra daugybė kitų gamintojų, gaminančių tokio tipo mašinas. Labai svarbu pasirinkti gamintoją, kuris atitiktų jūsų poreikius, biudžetą ir perdirbamo maisto rūšis. Kaip naudotų pramoninių mašinų rinka, „Exapro“ tiekia daugybę šių gamintojų įrangos, todėl yra prieinamas būdas gauti aukštos kokybės įrangą.