Exapro, pirmaujanti naudotų pramoninių mašinų rinka, išdidžiai pristato daugybę mėsinių vakuuminių užpildų, kurie yra nepakeičiami mėsos perdirbimo pramonės pranašumai. Šios mašinos, tiekiamos iš žinomų gamintojų, tokių kaip Handtmann, VEMAG ir Risco, užtikrina neprilygstamą produktų kokybę, nes užpildymo proceso metu pašalinamas oras, todėl mėsos produktai atrodo šviežesni ir galiojimo laikas pailgėja.

Exapro siūlomi vakuuminiai užpildai patenka į nuo 10 000 iki 23 000 eurų kainų diapazoną, atspindintį tokius veiksnius kaip prekės ženklo reputacija, mašinos amžius ir papildomos funkcijos. Investuojant į vakuuminį „Exapro“ įdarą užtikrinamas pastovus produkto išeiga, didesnis derlius ir ilgalaikė ekonominė nauda, ​​todėl tai yra optimalus pasirinkimas profesionalams, siekiantiems aukščiausios kokybės mėsos perdirbimo operacijų.

„Exapro“ užtikrina sklandžią operacijų patirtį, siūlydama įvairias mašinų parinktis, pritaikytas individualiems poreikiams, ir suteikdama pirkėjams didžiausią skaidrumą ir saugumą. Suderindami su Exapro, jūs ne tik perkate mašinas; investuojate į pastovią kokybę, efektyvumą ir pažadą, kad mėsos perdirbimas bus didesnis.

Vakuuminis užpildas HANDTMANN VF-300B

Metai: 2001

Galia 9.5 kW
Išvestis 10000 kg/h

Vakuuminis užpildas Handtmann vf300

Metai:

Bunkerio talpa 300 L
Išvestis 10000 kg/h
Galia 9.5 kW


Vakuuminis užpildas Gaser ECV- 95

Metai: 2021

Bunkerio talpa 95 L
Išvestis 3000 kg/h
Galia 4.2 kW

FREY Konty S200 dvigubas vokų stūmiklis

Metai: 1999

Bunkerio talpa 120 L
Išvestis 3600 kg/h
Galia 6 kW

Vakuuminis užpildas VEMAG ROBOT 500

Metai: 2013

Bunkerio talpa 110 L
Išvestis 2500 kg/h
Galia 4.9 kW

Maisto mašinos Risco RS 3005 Mažos darbo valandos

Metai: 2012

Bunkerio talpa 280 L
Išvestis 4900 kg/h
Galia 4.5 kW

Vakuuminis užpildas RISCO RS Mažos darbo valandos

Metai: 2003

Bunkerio talpa 300 L
Išvestis 8000 kg/h
Galia 8 kW

Vakuuminis užpildas VEMAG HP 15 C

Metai: 2003

"Vemag HP 15-C" vakuuminis užpildas / mėsos gaminimo įrenginys, 2003 m. modifikacijos, su įmontuotu pakėlimo ir sukimo mazgu. Varžtų dydis 48 N. Pristatoma su susijusiais įrankiais, kaip parodyta, mašina yra labai geros būklės ir anksčiau buvo laikoma sausoje aplinkoje. Matmenys 220 x 130 cm Aukštis 210 cm.

RISCO RS-105 STUFFER

Metai: 2005

Bunkerio talpa 150 L
Išvestis 2400 kg/h
Galia 3.4 kW

"Handtmann VF620" vakuuminis užpildas

Metai:

Bunkerio talpa 240 L
Išvestis 6000 kg/h
Galia 8 kW

Vakuuminis užpildas Detectronic A/S Pipe Detector 2,5"

Metai: 2014

Vamzdynų metalo detektorius su atmetimo vožtuvu 2,5" 607-250 - Ø2,5" vamzdžių detektorius 2024 - Pagaminta Danijoje - ŽENKLINTA CE ŽENKLU NAUJIENA - 4 vienetai sandėlyje 607 Vamzdynų metalo detektorius, 2,5 vamzdžio, prijungimas prie pildymo mašinos - galima nurodyti pagal poreikį. Pvz., įvadas Handtmann - išėjimas Vemag, atvirkščiai arba galima susitarti dėl kitų jungčių. Aukštos kokybės nerūdijantis plienas 304, 3 mm …

Vakuuminis užpildas Vemag Robot 500

Metai: 2014

Bunkerio talpa 110 L
Išvestis 2500 kg/h
Galia 4.9 kW

Handtmann VF300B

Metai:

Bunkerio talpa 300 L
Išvestis 10000 kg/h
Galia 9.5 kW

Vemag Robby 2 Type 135

Metai: 1996

Bunkerio talpa 230 L
Išvestis 3000 kg/h
Galia 7.2 kW

Vakuuminis užpildas INOTEC IG5

Metai: 2015

Didelio našumo automatinė rišimo mašina. GIROMATIC - IG5 INOTEC dešroms su natūraliais ir kolageno apvalkalais, kurių kolibriumas nuo 20 iki 75 mm

Vakuuminis užpildas RISCO RS5003

Metai: 2001

RISCO RS5003 fasavimo į maišus mašina ano 2001 m. Italija RISCO fasavimo į maišus mašina

Vakuuminis užpildas RISCO RS7

Metai: 2010

RISCO RS7 automatinis dešrų rišimo aparatas su natūraliu ne didesnio kaip 70 mm kalibro apvalkalo ištraukikliu

Vakuuminis užpildas Veripack TFN 1E

Metai: 1998

Termoformavimo ir vakuuminio pakavimo mašina Visiškai veikianti, naujai suremontuota Komplektuojama su daugybe vertingų formų Mūsų atveju naudojama šonkauliukams, triušienai ir įvairiems perdirbtiems ir ne jautienos produktams vakuuminiu būdu pakuoti.

"Verbufa MFD 400" formavimo mašina

Metai: 2008

Ilgis (mm) 1500 plotis (mm) 1400 Aukštis (mm) 1700 Vienfazis / 3 fazių vienfazis Nerūdijantis plienas Tipas MFD 400 Pagaminta 2008 m. Įtampa 230 Amperas 10 Mobilus


Mėsinių dulkių siurbliai „Exapro“: maisto perdirbimo mašinų viršūnė

Profesionalams kalbant apie maisto perdirbimo mašinas, ypač mėsinių sektoriuje, vakuuminiai užpildai yra svarbiausi. Šios sudėtingos mašinos supaprastina mėsos pakavimo ir perdirbimo procesą, suteikdamos jai ilgesnį galiojimo laiką, pagerindamos estetiką ir, dar svarbiau, – nuolat aukštą kokybę.

Mėsinės vakuuminis kimštuvas pašalina orą iš mėsos mišinio prieš užpildant ir jo metu. Tai ne tik užtikrina, kad mėsa ilgiau išlaikys natūralią spalvą ir šviežumą, bet ir garantuoja vienodą gaminį be oro kišenių. Mėsinėse ir mėsos perdirbimo pramonės įmonėse tai reiškia, kad sumažėja švaistymas, gerėja prekės ženklo įvaizdis ir džiaugiasi klientai, kurie sugrįžta nusipirkti daugiau.

Dabar, kai reikia įsigyti šių mašinų, „Exapro“ turi aiškų pranašumą prieš kitas prekyvietes. „Exapro“ pristato platų naudotų pramoninių mašinų pasirinkimą, todėl įmonės, nepaisant jų dydžio, gali rasti mašiną, atitinkančią jų biudžetą ir poreikius. Naudotos mašinos pranašumas yra tas, kad jūs gaunate aukštos kokybės įrangą, dažnai iš aukščiausios klasės prekių ženklų, už mažesnę nei visiškai naujos kainos dalį.

Be to, pardavimas „Exapro“ yra toks pat naudingas. Įmonėms, norinčioms atnaujinti arba pakeisti savo įrangą, „Exapro“ suteikia galimybę susigrąžinti didelę investicijų dalį. Platforma sujungia pardavėjus su pasauliniu suinteresuotų pirkėjų tinklu, užtikrindama greitą pardavimo procesą. Kadangi „Exapro“ pabrėžia skaidrumą ir saugumą, tiek pirkėjai, tiek pardavėjai gali pasitikėti, žinodami, kad yra apsaugoti.

Jei ieškote mėsinių vakuuminio užpildo ar bet kokios kitos pramoninės mašinos, „Exapro“ siūlo įvairų asortimentą, patenkinantį įvairius biudžetus ir poreikius.

Kai reikia rasti tinkamą kokybės ir kainos pusiausvyrą, „Exapro“ siūlo nuo 10 000 iki 23 000 eurų, skirtų mėsinių vakuuminiams užpildams. Jie yra optimalus sprendimas profesionalams, norintiems patobulinti mėsos perdirbimo operacijas nepakenkiant.

Procesą dar labiau supaprastina „Exapro“ ekspertų komanda, kuri ne tik padeda įtraukti į sąrašą jūsų mašinas, bet ir suteikia neįkainojamų patarimų dėl kainodaros ir rinkos paklausos. Šis holistinis požiūris užtikrina, kad įmonės gautų kuo daugiau naudos iš savo operacijų.

Mėsos pramonės profesionalams mėsinių vakuuminiai užpildai yra nepakeičiami. O kai ateina laikas pirkti ar parduoti tokią techniką, „Exapro“ išsiskiria kaip populiari prekyvietė, siūlanti ir vertę, ir ramybę. Nesvarbu, ar esate pradedantis verslininkas, ar jau įsitvirtinusi įmonė, naudodami „Exapro“ visada priimsite protingą investavimo sprendimą.

 

Pagrindiniai mėsinių vakuuminių užpildų privalumai

Mėsinių vakuuminiai užpildai yra kertinis mėsos perdirbimo pramonės akmuo. Jų įvedimas pakeitė mėsos produktų apdorojimą ir pateikimą. Štai pagrindiniai šių įspūdingų mašinų pranašumai:

Geresnė gaminio kokybė: įdarymo proceso metu pašalindami orą, vakuuminiai įdarai apsaugo nuo oksidacijos, todėl mėsa ilgiau išlaiko natūralią spalvą ir šviežumą. Taip gaunamas produktas, kuris ne tik atrodo patraukliai, bet ir ilgai išlieka šviežesnis.

Nuoseklus gaminio išeiga: vakuuminiai užpildai užtikrina vienodą užpildymą, todėl kiekviena dešra ar mėsos gaminys yra vienodo dydžio ir svorio. Šis nuoseklumas yra labai svarbus įmonėms, kurios didžiuojasi galėdamos tiekti vienodus produktus savo klientams.

Sumažėjusios oro kišenės: oro kišenės dešrelėse ar kituose mėsos gaminiuose gali pakenkti gaminio tekstūrai ir išvaizdai. Vakuuminiai užpildai veiksmingai pašalina šias kišenes ir užtikrina sklandesnį, patrauklesnį galutinį produktą.

Didesnis išeiga: naudojant tikslų užpildymo mechanizmą, sumažėja produktų švaistymas. Kiekviena mėsos mišinio uncija naudojama tiksliai ir efektyviai, užtikrinant didžiausią išeigą iš kiekvienos partijos.

Pailgintas tinkamumo laikas: pašalinus orą, kuris gali palengvinti bakterijų dauginimąsi, perdirbtos mėsos galiojimo laikas žymiai pailgėja. Tai ypač naudinga įmonėms, kurios platina savo produktus dideliais atstumais arba turi juos laikyti ilgą laiką.

Ekonomiška ilgalaikėje perspektyvoje: nors pradinė investicija į vakuuminį užpildą gali būti didelė, nauda, ​​įskaitant sumažėjusį švaistymą, geresnę produkto kokybę ir ilgesnį galiojimo laiką, dažnai lemia ilgą termino santaupas.

Universalumas: šiuolaikiniai vakuuminiai įdaru įtaisai skirti įvairiems mėsos mišiniams, nuo smulkių pastų iki stambesnių mišinių, leidžia įmonėms įvairinti savo gaminių asortimentą naudojant tą patį įrenginį.

Greitis ir efektyvumas: vakuuminiai užpildai paprastai yra greitesni nei tradiciniai analogai. Šis padidintas greitis yra gyvybiškai svarbus įmonėms, turinčioms didelę gamybos paklausą, todėl jos gali nedelsdamos patenkinti rinkos poreikius.

Sauga: šios mašinos sukurtos atsižvelgiant į saugumą. Dėl to, kad nereikia kimšti rankiniu būdu, jie sumažina užteršimo riziką ir užtikrina higieniškesnę apdorojimo aplinką.

Patogus vartotojui: daugelis naujausių modelių yra su intuityviais valdikliais, todėl net naujokams lengva valdyti mašinas, turint minimalų mokymą.

Mėsinių vakuuminiai užpildai yra ne tik prabanga, bet ir būtinybė mėsos perdirbimo įmonėms, siekiančioms aukščiausios kokybės produktų kokybės ir efektyvumo. Dėl daugybės pranašumų jie yra neįkainojamas turtas, žadantis investicijų grąžą dėl geresnės produktų kokybės, mažesnio švaistymo ir didesnio vartotojų pasitenkinimo.

 

Pagrindiniai mėsinių vakuuminių užpildų mašinos parametrai

Mėsinių vakuuminiai užpildai yra sudėtingi mechanizmai, skirti užtikrinti nuoseklius ir aukštos kokybės rezultatus. Vertindami ar renkantis vieną, yra keli mašinos parametrai, į kuriuos profesionalai turėtų atsižvelgti:

Bunkerio talpa: tai reiškia mėsos mišinio tūrį, kurį mašina gali talpinti bet kuriuo metu. Didesnis bunkeris naudingas apdorojant didelius kiekius, tačiau dydis turėtų būti parenkamas atsižvelgiant į individualius gamybos poreikius.

Užpildymo slėgis: rodo jėgą, kuria mėsos mišinys stumiamas į žarnas. Didesnis užpildymo slėgis užtikrina greitesnį užpildymą, tačiau idealus slėgis priklauso nuo naudojamo gaminio tipo ir korpuso.

Užpildymo greitis: matuojamas kilogramais arba svarais per minutę/val., šis parametras rodo, kaip greitai mašina gali įkišti mėsą į apvalkalus.

Vakuuminio siurblio talpa: svarbiausias užpildo komponentas – vakuuminio siurblio efektyvumas lemia, kaip efektyviai pašalinamas oras. Jo našumas paprastai matuojamas kubiniais metrais per valandą (m⊃/h).

Posijų skyrimo tikslumas: šis parametras nurodo, kaip tiksliai aparatas gali išmatuoti ir išpilstyti atskiras porcijas. Įmonėms, kurios parduoda mėsos gaminius pagal svorį, labai svarbus didelis porcijų skyrimo tikslumas.

Mašinos matmenys ir svoris: ypač svarbu planuojant grindų plotą ir užtikrinant, kad patalpoje tilptų mašinos.

Energijos suvartojimas: nurodytas kilovatais (kW), šis parametras nurodo, kiek elektros energijos įrenginys sunaudoja veikimo metu.

Valdymo tipas: šiuolaikiniai vakuuminiai užpildai dažnai būna su kompiuteriniais arba PLC valdikliais, kad būtų užtikrintas didesnis tikslumas ir patogumas. Žinodami valdymo tipą, naudotojai gali lengviau nustatyti įrenginio valdymą ir galimas automatizavimo funkcijas.

Sukimo greitis: mašinoms, kurios taip pat susuka dešreles į jungtis, sukimo greitis (dažniausiai nurodomas posūkiais per minutę) rodo, kaip greitai šis procesas vyksta.

Triukšmo lygis: išreikštas decibelais (dB), šis parametras gali būti labai svarbus norint išlaikyti saugią ir patogią darbo aplinką, ypač patalpose, kuriose vienu metu veikia kelios mašinos.

Statybos medžiaga: norint užtikrinti ilgaamžiškumą ir maisto saugos standartų laikymąsi, pirmenybė teikiama nerūdijančio plieno ar kitų korozinių medžiagų vakuuminiams užpildams.

Saugos funkcijos: tokie parametrai kaip avarinio stabdymo mygtukai, nepripildymo jutikliai ir apsauga nuo perkrovos pagerina įrenginio saugos profilį.

Techninės priežiūros reikalavimai: tai, kaip dažnai mašinai reikia priežiūros ir kaip lengvai ją galima prižiūrėti, yra esminiai aspektai, turintys įtakos ilgalaikėms eksploatavimo išlaidoms.

Šie parametrai atlieka labai svarbų vaidmenį nustatant mėsinių vakuuminių užpildų efektyvumą, saugą ir naudingumą. Svarstydami apie pirkimą, turėtumėte įvertinti šias specifikacijas atsižvelgdami į jų gamybos poreikius ir užtikrinti, kad jie investuotų į mašiną, kuri atitinka jų veiklos tikslus.

 

Naudojimo sritis

Mėsinių vakuuminiai kimštuvai yra specializuotos mašinos, kurių pagrindinė funkcija yra kimšti mėsos mišinius į žarnas ir pašalinti oro kišenes. Jų naudojimo sritis visų pirma yra susijusi su mėsos perdirbimo pramone, tačiau dėl jų universalumo ir efektyvumo jie yra būtini keliuose susijusiuose sektoriuose. Štai pagrindinės šių mašinų naudojimo sritys:

Mėsinės: pagrindiniai vartotojai, mėsinės, gamindamos įvairius produktus, nuo tradicinių dešrų iki gurmaniškesnių pasiūlymų, naudojasi vakuuminiais įdarais. Vakuuminis užpildas užtikrina pastovų užpildymą ir puikią gaminio kokybę.

Mėsos perdirbimo įmonės: šios įmonės, didesnės nei atskiros mėsos parduotuvės, gamina mėsos produktus masiškai. Vakuuminiai užpildai čia gali būti didesni, labiau automatizuoti ir naudojami įvairiems produktams – nuo ​​dešrų iki saliamio ir ne tik.

Paukštienos pramonė: nors tradiciškai asocijuojasi su raudona mėsa, vakuuminiai kimštuvai taip pat yra neįkainojami paukštienos sektoriuje, ypač gaminant vištienos dešreles arba kalakutienos gaminius.

Gyvūnų ėdalo gamintojai: vakuuminius įdarus galima naudoti tam tikro tipo naminių gyvūnėlių ėdalui gaminti, ypač tiems, kurie gaminami iš mėsos ir yra su apvalkalu arba tam tikros formos.

Specialūs maisto gamintojai: kai kurie gamintojai, kurie specializuojasi netradicinio ar gurmaniško maisto gamyboje, gali naudoti vakuuminius įdarus kitiems mišiniams, ne tik mėsai, įdaryti. Pavyzdžiui, vegetariškos ar veganiškos dešrelės, pagamintos iš augalinių mišinių.

Kulinarijos mokyklos: švietimo įstaigose, kuriose mokomasi mėsos gaminimo ar mėsos perdirbimo meno, gali būti vakuuminių įdarų, kad mokytų mokinius naudotis tokia technika.

Restoranai ir viešbučiai: didesnės įstaigos, ypač tos, kuriose pirmenybė teikiama vidaus produktų gamybai, gali naudoti vakuuminius užpildus, kad sudarytų unikalius patiekalus savo meniu.

Smulkūs vietiniai gamintojai: didėjant amatininkų ir vietoje gaminamo maisto paklausai, daugelis mažesnių gamintojų investuoja į vakuuminius įdarus, kad galėtų gaminti rankų darbo dešreles ir kitus skanėstus.

Verta pažymėti, kad nors pagrindinė šių mašinų funkcija sukasi apie įdarą, jų gebėjimas pašalinti orą užtikrina, kad galutinis produktas ilgiau išsilaikytų, pagerėtų tekstūra ir pagerėtų išvaizda. Todėl bet kuri pramonės šaka, kuri vertina šiuos savo įdarytų gaminių atributus, gali būti naudojama mėsinių vakuuminiams įdarams.

 

Pagrindiniai mėsinių vakuuminių užpildų gamintojai

Keli gerai žinomi gamintojai gamina mėsinių vakuuminius užpildus. Šios įmonės turi gerą vardą dėl savo mašinų kokybės ir patikimumo. Čia yra keletas žinomų pramonės pavadinimų, kuriuos galite rasti „Exapro“:

Handtmann: Vokietijoje įsikūrusi įmonė, žinoma dėl novatoriškų maisto perdirbimo technologijų sprendimų. Jų vakuuminiai užpildai yra pripažinti dėl savo tikslumo ir ilgaamžiškumo.

VEMAG: kitas geras Vokietijos prekės ženklas VEMAG gamina įvairią maisto perdirbimo įrangą, įskaitant labai efektyvius vakuuminius užpildus.

Risco: Italijos gamintojas, kurio specializacija yra maisto perdirbimo mašinos, Risco vakuuminiai užpildai naudojami visame pasaulyje, žinomi dėl savo pažangių technologijų ir nuoseklumo.

Karl Schnell: įmonės, kuri dirba dešimtmečius, Karlo Schnell mašinos, įskaitant jų vakuuminius užpildus, yra sukurtos taip, kad būtų našios ir tarnautų ilgai.

Freemantle: ši JK įsikūrusi įmonė siūlo įvairią maisto perdirbimo įrangą, įskaitant vakuuminius užpildus, pritaikytus skirtingiems gamybos poreikiams.

TREIF: Vokietijos gamintojas, žinomas dėl savo pjovimo technologijos, taip pat gilinasi į vakuuminių užpildų sritį, siūlydamas mašinas, kurios yra efektyvios ir patogios naudoti.

Mainka: Ispanijoje įsikūrusi Mainca yra gerai gerbiamas vardas mėsos perdirbimo pramonėje. Jų vakuuminiai užpildai yra pripažinti dėl savo dizaino ir efektyvumo.

Reiser: visame pasaulyje veikianti Reiser siūlo platų maisto perdirbimo mašinų asortimentą. Jų vakuuminiai užpildai yra sukurti taip, kad atitiktų įvairius mėsos perdirbimo sektoriaus poreikius.

Frey: prekės ženklas, kurio specializacija yra mėsos perdirbimas, Frey vakuuminiai užpildai yra žinomi dėl savo konstrukcijos kokybės ir patikimumo.

Stipper: pirmiausia žinomi dėl mažesnės, amatininkams skirtos įrangos, jie taip pat siūlo vakuuminius užpildus, idealiai tinkančius mažesnėms operacijoms ar specialiems gamintojams.

Kai svarstote apie bet kurio iš šių gamintojų vakuuminį užpildą, visada pravartu įvertinti savo konkrečius poreikius, biudžetą ir gamintojo teikiamas paslaugas po pardavimo. Kadangi technologijos ir dizainas gali tobulėti, naujausių modelių ar patobulinimų patikrinimas gali padėti priimti pagrįstą pasirinkimą.