apibūdinimas
KADZAMA profesionalios automatinės temperavimo mašinos, kurių rezervuaro talpa talpina iki 20 kg šokolado. Tas pats funkcionalumas ir dizainas:
Patikima analoginė valdymo sistema;
Didelis šokolado tirpinimo greitis;
Šokolado srauto valdymas patogiu tūriniu dozatoriumi su pedalu;
Įmontuota aušinimo sistema;
Kompaktiškas;
Į komplektą įeina žemos įtampos vibracinis stalas.
Įrenginys suprojektuotas taip, kad šokoladas visuomet būtų iš anksto susikristalizavęs (grūdintas) ir cirkuliuotų cikle. Šokolado temperatūra rezervuare yra 45 ºC. Aušinimas vyksta tam tikroje mašinos viduje esančio srauto vietoje, todėl sukuriama sėkla grūdinimui. Iš mašinos išleidžiamo šokolado temperatūra yra 31 ºC. Tokiomis sąlygomis negali įvykti perteklinė kristalizacija ir šokoladas išlieka stabilus.
Svarbi mūsų bankomatų ypatybė - metalinė sraigė, kuri, kitaip nei plastikinė, yra saugesnė gaminant šokoladą ir nesuteikia jokių papildomų skonių ar kvapų. Norint pereiti prie kitos rūšies šokolado (pavyzdžiui, iš tamsaus į baltą), nereikia išimti sraigės atliekant giluminį mašinos valymą.
Atminkite, kad šis aprašymas galėjo būti išverstas automatiškai. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis. Šio skelbimo informacija yra tik orientacinė. „Exapro“ rekomenduoja prieš perkant pasitarti su pardavėju