Šokolado gamybos mašina Katzama Automatic tempering machine 20 kg Karštas pasiūlymas

Gamintojas Katzama
Modelis Automatic tempering machine 20 kg
Metų 2022
Vieta Ispanija ES
Kategorija Šokolado aparatai
Produkto id P250111027
Kalba

Specifikacijos

-------------------
Dirbtas valandas
Valandas veikiant maitinimui
Valstybė puikiai
Pagal vietines normas ---------
Statusą gamyboje

apibūdinimas

KADZAMA profesionalios automatinės temperavimo mašinos, kurių rezervuaro talpa talpina iki 20 kg šokolado. Tas pats funkcionalumas ir dizainas:

Patikima analoginė valdymo sistema;
Didelis šokolado tirpinimo greitis;
Šokolado srauto valdymas patogiu tūriniu dozatoriumi su pedalu;
Įmontuota aušinimo sistema;
Kompaktiškas;
Į komplektą įeina žemos įtampos vibracinis stalas.
Įrenginys suprojektuotas taip, kad šokoladas visuomet būtų iš anksto susikristalizavęs (grūdintas) ir cirkuliuotų cikle. Šokolado temperatūra rezervuare yra 45 ºC. Aušinimas vyksta tam tikroje mašinos viduje esančio srauto vietoje, todėl sukuriama sėkla grūdinimui. Iš mašinos išleidžiamo šokolado temperatūra yra 31 ºC. Tokiomis sąlygomis negali įvykti perteklinė kristalizacija ir šokoladas išlieka stabilus.

Svarbi mūsų bankomatų ypatybė - metalinė sraigė, kuri, kitaip nei plastikinė, yra saugesnė gaminant šokoladą ir nesuteikia jokių papildomų skonių ar kvapų. Norint pereiti prie kitos rūšies šokolado (pavyzdžiui, iš tamsaus į baltą), nereikia išimti sraigės atliekant giluminį mašinos valymą.

Atminkite, kad šis aprašymas galėjo būti išverstas automatiškai. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis. Šio skelbimo informacija yra tik orientacinė. „Exapro“ rekomenduoja prieš perkant pasitarti su pardavėju


Kliento tipas Vartotojas – SME
Aktyvus nuo 2025
Pasiūlymai internetu 1
Paskutinė veikla 2025 m. sausio 11 d.

Apibūdinimas

KADZAMA profesionalios automatinės temperavimo mašinos, kurių rezervuaro talpa talpina iki 20 kg šokolado. Tas pats funkcionalumas ir dizainas:

Patikima analoginė valdymo sistema;
Didelis šokolado tirpinimo greitis;
Šokolado srauto valdymas patogiu tūriniu dozatoriumi su pedalu;
Įmontuota aušinimo sistema;
Kompaktiškas;
Į komplektą įeina žemos įtampos vibracinis stalas.
Įrenginys suprojektuotas taip, kad šokoladas visuomet būtų iš anksto susikristalizavęs (grūdintas) ir cirkuliuotų cikle. Šokolado temperatūra rezervuare yra 45 ºC. Aušinimas vyksta tam tikroje mašinos viduje esančio srauto vietoje, todėl sukuriama sėkla grūdinimui. Iš mašinos išleidžiamo šokolado temperatūra yra 31 ºC. Tokiomis sąlygomis negali įvykti perteklinė kristalizacija ir šokoladas išlieka stabilus.

Svarbi mūsų bankomatų ypatybė - metalinė sraigė, kuri, kitaip nei plastikinė, yra saugesnė gaminant šokoladą ir nesuteikia jokių papildomų skonių ar kvapų. Norint pereiti prie kitos rūšies šokolado (pavyzdžiui, iš tamsaus į baltą), nereikia išimti sraigės atliekant giluminį mašinos valymą.

Atminkite, kad šis aprašymas galėjo būti išverstas automatiškai. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis. Šio skelbimo informacija yra tik orientacinė. „Exapro“ rekomenduoja prieš perkant pasitarti su pardavėju


Specifikacijos

-------------------
Dirbtas valandas
Valandas veikiant maitinimui
Valstybė puikiai
Pagal vietines normas ---------
Statusą gamyboje

Apie šį pardavėją

Kliento tipas Vartotojas – SME
Aktyvus nuo 2025
Pasiūlymai internetu 1
Paskutinė veikla 2025 m. sausio 11 d.

Čia yra panašių mašinų pasirinkimas

Šokolado gamybos mašina Katzama Automatic tempering machine 20 kg