apibūdinimas
Įrenginį valdo speciali elektroninė plokštė, kurioje galima reguliuoti lydymo ir grūdinimo temperatūrą, įjungimo ir išjungimo funkcijas ir valdyti "naktinį ciklą".
Nepertraukiamo grūdinimo technologiją sudaro trys atskiros sistemos: skysto kaitinimo (vanduo ir maistinis glikolis), antroji pakopa, kurioje reguliuojama grūdinimo kreivės temperatūra (dujos), ir galutinis grūdinimo taškas (arba išankstinė kristalizacija), todėl užtikrinamas trumpas grūdinimo proceso laikas ir tikslumas.
Kompiuteris leidžia pasirinkti skirtingas temperavimo kreives, atsižvelgiant į naudojamo šokolado rūšį (tamsus, pieniškas, baltas).
Šokolado keitimą ir atliekų mažinimą užtikrina automatinė sraigto apvertimo sistema ir jo išardymas.
PRIEDAI:
-Formos vežimėlis
-Formos pakrovėjas
-Dozavimo plokštelė (80/100 g tablečių)
-Vežimėlio greičio variatorius
-Aro galios ir šilumos reguliatorius
-Sraigtinis greičio variatorius
-Pneumatinis dozatorius
TECHNINIAI DUOMENYS
Išankstinio kristalizavimo procesas: 3 pakopų nepertraukiamas grūdinimas Talpyklos talpa: 60 kg Šokolado transportavimo sistema: nuimamas sraigtas Lydymo sistema: uždaro kontūro bain-marie (vanduo / maistinis glikolis) Našumas: nuo 160 kg/h, priklausomai nuo apdorojimo tipo Vidutinės sąnaudos: Kw 3,3 Įtampa 220 arba 380 V/50 arba 60 Hz/ trifazė Svoris: 360 kg
Atminkite, kad šis aprašymas galėjo būti išverstas automatiškai. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis. Šio skelbimo informacija yra tik orientacinė. „Exapro“ rekomenduoja prieš perkant pasitarti su pardavėju