Specifikacijos

Diržo plotis 0 mm
Vėsinimo sistema Taip
-------------------
Ilgis x plotis x aukštis 920,0 × 900,0 × 1600,0
Svorio 360 kg
Dirbtas valandas
Valandas veikiant maitinimui
Valstybė pusiau naujas
Pagal vietines normas Taip
Statusą gamyboje

apibūdinimas

Įrenginį valdo speciali elektroninė plokštė, kurioje galima reguliuoti lydymo ir grūdinimo temperatūrą, įjungimo ir išjungimo funkcijas ir valdyti "naktinį ciklą".

Nepertraukiamo grūdinimo technologiją sudaro trys atskiros sistemos: skysto kaitinimo (vanduo ir maistinis glikolis), antroji pakopa, kurioje reguliuojama grūdinimo kreivės temperatūra (dujos), ir galutinis grūdinimo taškas (arba išankstinė kristalizacija), todėl užtikrinamas trumpas grūdinimo proceso laikas ir tikslumas.

Kompiuteris leidžia pasirinkti skirtingas temperavimo kreives, atsižvelgiant į naudojamo šokolado rūšį (tamsus, pieniškas, baltas).

Šokolado keitimą ir atliekų mažinimą užtikrina automatinė sraigto apvertimo sistema ir jo išardymas.

PRIEDAI:
-Formos vežimėlis
-Formos pakrovėjas
-Dozavimo plokštelė (80/100 g tablečių)
-Vežimėlio greičio variatorius
-Aro galios ir šilumos reguliatorius
-Sraigtinis greičio variatorius
-Pneumatinis dozatorius

TECHNINIAI DUOMENYS
Išankstinio kristalizavimo procesas: 3 pakopų nepertraukiamas grūdinimas Talpyklos talpa: 60 kg Šokolado transportavimo sistema: nuimamas sraigtas Lydymo sistema: uždaro kontūro bain-marie (vanduo / maistinis glikolis) Našumas: nuo 160 kg/h, priklausomai nuo apdorojimo tipo Vidutinės sąnaudos: Kw 3,3 Įtampa 220 arba 380 V/50 arba 60 Hz/ trifazė Svoris: 360 kg

Atminkite, kad šis aprašymas galėjo būti išverstas automatiškai. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis. Šio skelbimo informacija yra tik orientacinė. „Exapro“ rekomenduoja prieš perkant pasitarti su pardavėju


Kliento tipas Ypatingas
Aktyvus nuo 2023
Pasiūlymai internetu 5
Paskutinė veikla 2024 m. lapkričio 29 d.

Apibūdinimas

Įrenginį valdo speciali elektroninė plokštė, kurioje galima reguliuoti lydymo ir grūdinimo temperatūrą, įjungimo ir išjungimo funkcijas ir valdyti "naktinį ciklą".

Nepertraukiamo grūdinimo technologiją sudaro trys atskiros sistemos: skysto kaitinimo (vanduo ir maistinis glikolis), antroji pakopa, kurioje reguliuojama grūdinimo kreivės temperatūra (dujos), ir galutinis grūdinimo taškas (arba išankstinė kristalizacija), todėl užtikrinamas trumpas grūdinimo proceso laikas ir tikslumas.

Kompiuteris leidžia pasirinkti skirtingas temperavimo kreives, atsižvelgiant į naudojamo šokolado rūšį (tamsus, pieniškas, baltas).

Šokolado keitimą ir atliekų mažinimą užtikrina automatinė sraigto apvertimo sistema ir jo išardymas.

PRIEDAI:
-Formos vežimėlis
-Formos pakrovėjas
-Dozavimo plokštelė (80/100 g tablečių)
-Vežimėlio greičio variatorius
-Aro galios ir šilumos reguliatorius
-Sraigtinis greičio variatorius
-Pneumatinis dozatorius

TECHNINIAI DUOMENYS
Išankstinio kristalizavimo procesas: 3 pakopų nepertraukiamas grūdinimas Talpyklos talpa: 60 kg Šokolado transportavimo sistema: nuimamas sraigtas Lydymo sistema: uždaro kontūro bain-marie (vanduo / maistinis glikolis) Našumas: nuo 160 kg/h, priklausomai nuo apdorojimo tipo Vidutinės sąnaudos: Kw 3,3 Įtampa 220 arba 380 V/50 arba 60 Hz/ trifazė Svoris: 360 kg

Atminkite, kad šis aprašymas galėjo būti išverstas automatiškai. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis. Šio skelbimo informacija yra tik orientacinė. „Exapro“ rekomenduoja prieš perkant pasitarti su pardavėju


Specifikacijos

Diržo plotis 0 mm
Vėsinimo sistema Taip
-------------------
Ilgis x plotis x aukštis 920,0 × 900,0 × 1600,0
Svorio 360 kg
Dirbtas valandas
Valandas veikiant maitinimui
Valstybė pusiau naujas
Pagal vietines normas Taip
Statusą gamyboje

Apie šį pardavėją

Kliento tipas Ypatingas
Aktyvus nuo 2023
Pasiūlymai internetu 5
Paskutinė veikla 2024 m. lapkričio 29 d.

Čia yra panašių mašinų pasirinkimas

Šokolado gamybos mašina FBM MAESTRIA 60